dimecres, 6 de març del 2013



JORNADES  ESPORTIVES  I  ASSEMBLEA DE PARES, MARES I ALUMNES DELS IES GUILLEM SAGRERA, EMILI DARDER I EL CEIP MARIAN AGUILÓ.

El passat dimarts 26 de febrer a les 17h, es va convocar al recinte de l’IES Guillem Sagrera una assemblea de pares, mares i alumnes d’aquest mateix centre, de l’IES Emili Darder, i del CEIP Marian Aguiló, tots tres centres de la mateixa barriada. L’assemblea es celebrà precedida d’una jornada esportiva, que va constar de tallers de ball, futbol, bàsquet, etc.
L’objectiu de fer unes jornades esportives era realitzar unes activitats positives que acompanyessin les altres activitats reivindicatives.
A les 18h, va començar l’Assemblea d’alumnes, pares i professors de tots tres centres. Es va aportar un conjunt d’idees d’activitats a realitzar, com la realització d’una jornada artística juntament amb la propera assemblea que es realitzarà al recinte del CEIP Marian Aguiló. D’altra banda, es concretaren dates per realitzar reunions dels representants dels tres centres, per coordinar i organitzar aquestes activitats.
Cal destacar, que a l’assemblea  assistiren representants de l’associació d’estudiants de l’IES Guillem Sagrera i representants de la associació d’estudiants de l’IES Emili Darder (actualment en procés de constitució).



Ares Fernández Lombardo, 2n Batxillerat. IES Guillem Sagrera

1 comentari:

Xesca ha dit...

Consider que estan molt bé aquestes activitats reivindicatives en positiu. Tenim fotogradies de l'acte?

Visca Son Cotoner i l'ensenyament públic!