dilluns, 5 de juny del 2017


CRÒNIQUES SUBJECTIVES I TENDRES DEL TEATRE AL SAGRERA

Encontre anual de Teatre
Teatre solidari, companyia Un Somriure, si us plau
Per Morgan Jane Davies


Il·lustració de Janire Moreno, 3r B


Què és el teatre solidari per a tu?

Uf! Aquesta és una molt bona pregunta!
Teatre solidari no és només una extraescolar de Teatre, és molt més que això!
Teatre solidari es va arribar a crear gràcies als alumnes. Els alumnes varen demanar als professors a veure si qualque dia podrien fer una extraescolar. Hi va haver professors i alumnes que varen ser solidaris. I així va néixer Teatre solidari. I es diu "solidari" perquè la gent no hi va obligada.
Però és allò que he dit abans: No som una simple extraescolar, som molt més que això. Som una FAMÍLIA. I mai no ens hem fallat els uns als altres. Sempre ens ajudam i, quan qualcú ens necesita, nosaltres som allà, per ajudar en qualsevol cosa.
Una de les coses bones que feim és que cada any participam en l'Encontre de Teatre de Secundària, darrerament amb els d'Arts Escèniques de Quart d'ESO.


L'Encontre de Teatre? Què és?

L'Encontre és una sortida que solem fer cada any. Anam durant un dia sencer a un poble. Per exemple Artà, Alcudia... Ens ajuntam tots els instituts que feim teatre. Aquesta activitat la duu el grup Trenta-1.cat.

Il·lustració de Nicolle Soto, 3r B ESO


Sembla una bona experiència, molt divertida. Què feis?

Ens distribuïm tots en diferents activitats de teatre. Per exemple: "Jo pallasso, i tu?", "Vull fer cine", "Actuar", "Ritmes corporals"...
Feim dues hores de taller i llavors tenim activitats conjuntes, enguany per exemple una mannequin challenge! Després de dinar feim més hores de tallers. I al final del dia solem representar el que hem après durant tot el dia.

VISCA L'ENCONTRE DE TEATRE! És el millor dia d'horari lectiu que et pots imaginar poder tenir!

VOS ESTIM, UN SOMRIURE, SI US PLAU!