dimecres, 28 de juny del 2017

Un any més comptam amb la col·laboració de l’associació SLAM Mallorca per a la realització del Taller de poesia. Aquesta activitat s’imparteix a tots els nivells de l’institut: des de 1r d’ESO a 2n de Batxillerat.

Enguany l’alumnat del Sagrera ha gaudit del tallers de poesia de l’associació SLAM Mallorca. S’han realitzat 4 sessions de 3h a les aules els dies 16 de desembre, 2 i 9 de febrer i l’11 de març. Després ve el moment més esperat: l’SLAM al saló d’actes.
L’objectiu és fomentar la creativitat i l’expressió oral i, en essència, apropar-los al món de la poesia. El fet d’interactuar amb poetes els ajuda a fomentar el seu interès i a entendre millor aquest gènere literari que, tradicionalment, es viu de manera menys propera que la prosa. Els resultats són increïbles. Fins i tot, una desena d’alumnes participaran en concursos de poesia a nivell nacional. Des d’aquí us desitgem molta sort.


Dibuix de Jaume Vicens, 3r A ESO



La idea va sorgir a partir d’una alumna. El seu pare, Juanje González, forma part de l’associació SLAM Mallorca. Després de converses amb les professores del departament de castellà, Catalina Flexas i Mercedes Lafuente, va col·laborar altruistament en la realització del primer taller de poesia. La iniciativa va rebre molt bona acollida per part de l’alumnat i enguany , que és el tercer any, ja està institucionalitzat com una de les principals activitats pedagògiques del departament.