El
grup de PMAR ( Periodistes molt actius de la Revista) ençata aquest
any la seva col·laboració amb la revista Denominació
d'Origen
amb
una recepta de cuina ben nostra:
És
un menjar mallorquí que té forma de 1/2 lluna (té forma de dinosaure)
és salat, farcit de verdures i ben bo. A alguns pobles com a
Llucmajor en comptes de dir-se cocarrois es diuen pastissos .
Ingredients
:
Pasta | Farcit |
Farina | Julivert |
Aigua(teba) | Sobrassada/Oli |
Sal | Panses/Orenga |
Sucre | Ceba/Alfabeguera |
Oli | Espinacs/Bledes/All/Sal/Pebre bo |
ELABORACIÓ
En
un ribell s'hi posa l'aigua teba, l'oli, una mica de sal i sucre,
llavors s'hi afegeix la farina.
Es
remena i es pasta.
Es
tallen molt petit el julivert, els espinacs el grell, la ceba, les
bledes i l'all.
Es
mescla tot i es trempa. S'hi afegeix una micona de sobrassada i dues
panses per cocarroi.
S'aplana
la pasta amb l'aprimador.
Es
posa el farcit enmig, es doblega la pasta i es fan les voretes.
Es
posen els cocarrois
al forn a 240 graus uns 20 minuts, ara es vigila si té sol de baix i
quan la pasta es dauradeta es treuen
del forn.
BON PROFIT!
Des de la redacció d'aquesta revista us podem assegurar que han estat mel! Felicitats artistes!
Des de la redacció d'aquesta revista us podem assegurar que han estat mel! Felicitats artistes!
9 comentaris:
Estaba molt bó
Estaba bonissim
Esperam poder fer moltes de col.laboracions amb la revista.
S'aprèn a caminar, caminant.
S'aprèn a parlar, parlant.
S'aprèn a escriure escrivint!
X
Gràcies a qui escriu a la nostra revista i gràcies a qui la llegeix.
Aquesta entrada ha estat un plaer per els sentits. Espectacular!
M'ho vaig passar molt bé fent aquesta recepta, ho probaré de fer a ca meva :)
MariCarmen Lorente Dueñas - 3º PMAR
Eren meeeeel! En volem més!
A mi m'agraden molt els cocarrois i aquests eren molt bons!
fe d'errades:Sabem que "estava" s'escriu amb la lletra "V", però se'ns havia bloquejant el teclat. Perdó, ho podries corregir. També sabem que "bo" no duu accent.
Alumnes PMAR
Primícia:
Els PMAR (Periodistes mot actius per a la revista) estan a punt d'inaugurar una nova secció d'entrevistes!!!
Parau esment!!!!
Publica un comentari a l'entrada