dijous, 22 de gener del 2015

Sweet Treats
Hi ha moltes de receptes diferents en aquest tema, hi ha moltíssimes receptes de cada cultura, poden ser espanyoles, alemanyes, mallorquines o americanes. Cada cultura té les seves receptes especials, alguns tenen un sabor més dolç, altres menys dolç, uns més nata, altres menys nata, o altres que siguin més especial utilitzant productes que siguin del mateix país. Hi ha moltes diferències, entre els especialitats.
En aquest reportatge explicaré tres Coques / Tortades que són mes difícils o fàcils de fer: Un Quarkkuchen, Schwarzwälder Kirschtorte i una Prinzregententorte.

Schwarzwälder Kirschtorte
Aquest pastís és molt popular a Alemanya, fa gust de cireres, com que la massa té aigua de cireres i també cireres, en gran part. La massa està fet de Nata mesclada amb aigua de cireres, i  la base té una massa petita de grosella i solament fa un poc de gust de xocolata, no té gaire sucre, però amb la massa, amb les cireres dins, i la massa de grosella fa un gust molt bo. És molt popular, en festes, aniversaris o casaments. Necessita molt temps, unes 3 hores poden ser suficients.
Com es pot veure en la foto té parts diferents. Si teniu la possibilitat de provar aquesta coca i us agraden les Cireres, doncs: Bon appétit!
A description...

Prinzregententorte
A description...

Aquesta coca és molt semblant a una coca de xocolata, i també té xocolata a dins. Però amb el color que té a dins, es pot veure que té una part d'una massa de xocolata que, traduït, es diu Crema-Xocolata-Mantega (Schokoladen-Butter-Creme), i una massa sense xocolata, no esta solament feta de mantega, sinó també amb llet i confitura. Les dues masses juntes tenen aquesta pinta com es pot veure es aquesta foto; també té una saborositat molt bona amb les dues masses. La massa de Xocolata pot ser molt semblant a una massa d'una Coca de Xocolata, però junt amb les dues fa un sabor un poc diferent a una coca de xocolata que  solament tingui una sola massa. I Bon appétit!

Quarkkuchen
A description...

Aquesta ultima Coca és feta de Quark (Formatge Fresc). La base és estàndard, feta de farina, llevat en pols, sucre(poc), també de sucre de vainilla, però també té suc de llimona (D'una llimona solament) per donar un gust molt fort de llimona. També la massa principal de Quark és feta de mantega, sucre, sucre de vainilla i també ous, també s'ha de treure la pell de una llimona que també es posarà a la massa per donar un sabor de llimona també, com a final la Coca tendrà un Sabor de Quark i llimona, on la base aporta molt sabor amb un gust més fort de llimona de la massa. Si teniu la possibilitat de poder menjar aquesta coca una vegada a la vida, doncs: Bon appétit!


Vet aquí el petit reportatge sobre unes coques i pastissos que provenen d'Alemanya. Com a petita  possibilitat de veure un poc en els “Sweet Treats” d’un país diferent. Esper que les pugueu tastar en breu i moltes gràcies per llegir aquest reportatge: Bon appétit!