Sweet Treats
Hi ha moltes de receptes diferents en aquest
tema, hi ha moltíssimes receptes de cada cultura, poden ser espanyoles,
alemanyes, mallorquines o americanes. Cada cultura té les seves receptes
especials, alguns tenen un sabor més dolç, altres menys dolç, uns més nata,
altres menys nata, o altres que siguin més especial utilitzant productes que
siguin del mateix país. Hi ha moltes diferències, entre els especialitats.
En aquest reportatge explicaré tres Coques /
Tortades que són mes difícils o fàcils de fer: Un Quarkkuchen, Schwarzwälder
Kirschtorte i una Prinzregententorte.
Schwarzwälder Kirschtorte
Aquest
pastís és molt popular a Alemanya, fa gust de cireres,
com que la massa té aigua de cireres i també cireres, en gran part. La massa
està fet de Nata mesclada amb aigua de cireres, i la base té una massa petita de grosella i
solament fa un poc de gust de xocolata, no té gaire sucre, però amb la massa,
amb les cireres dins, i la massa de grosella fa un gust molt bo. És molt
popular, en festes, aniversaris o casaments. Necessita molt temps, unes 3 hores
poden ser suficients.
Com es pot veure en la foto té parts
diferents. Si teniu la possibilitat de provar aquesta coca i us agraden les
Cireres, doncs: Bon appétit!

Prinzregententorte

Aquesta coca és molt semblant a una coca de
xocolata, i també té xocolata a dins. Però amb el color que té a dins, es pot veure que té una part d'una
massa de xocolata que, traduït, es diu Crema-Xocolata-Mantega (Schokoladen-Butter-Creme),
i una massa sense xocolata, no esta solament feta de mantega, sinó també amb
llet i confitura. Les dues masses juntes tenen aquesta pinta com es pot veure
es aquesta foto; també té una saborositat molt bona amb les dues masses. La
massa de Xocolata pot ser molt semblant a una massa d'una Coca de Xocolata,
però junt amb les dues fa un sabor un poc diferent a una coca de xocolata
que solament tingui una sola massa. I
Bon appétit!
Quarkkuchen

Aquesta ultima Coca és feta de Quark
(Formatge Fresc). La base és estàndard, feta de farina, llevat en pols,
sucre(poc), també de sucre de vainilla, però també té suc de llimona (D'una
llimona solament) per donar un gust molt fort de llimona. També la massa
principal de Quark és feta de mantega, sucre, sucre de vainilla i també ous,
també s'ha de treure la pell de una llimona que també es posarà a la massa per
donar un sabor de llimona també, com a final la Coca tendrà un Sabor de Quark i
llimona, on la base aporta molt sabor amb un gust més fort de llimona de la
massa. Si teniu la possibilitat de poder menjar aquesta coca una vegada a la
vida, doncs: Bon appétit!
Vet aquí el petit reportatge sobre unes
coques i pastissos que provenen d'Alemanya. Com a petita possibilitat de veure un poc en els “Sweet
Treats” d’un país diferent. Esper que les pugueu tastar en breu i moltes
gràcies per llegir aquest reportatge: Bon appétit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada