dimarts, 14 de febrer del 2012

Els alumnes de 1r d'ESO-B opinen sobre...

14 DE FEBRER, "DIA DELS ENAMORATS"


El 14 de febrer és una festa molt avorrida per als nois que no tenim parella, però al manco hi ha un aspecte positiu: no hem de comprar regals. Per Sant Valentí tot és de color vermell, les parelles es fan regals... però si t'oblides de fer-li un regal a la teva parella, ja has begut oli! I si li compres un regal que no li agrada, s'enfada i t'envia a comprar-li una altra cosa!
Maycol Ledezma

La festa de Sant Valentí és una celebració tradicional que s'ha anat implantat a molts països al llarg del segle XX. Aquest dia els enamorats s'expressen el seu mutu amor. El dia 14 de febrer, conegut a molts llocs com "dia dels enamorats", és en altres països el dia de l'amor i l'amistat. Jo crec que és una festa molt especial i que s'hauria de seguir celebrant durant molts anys.
Maria Camila Hoyos

Sant Valentí és una festa per als enamorats, però a mi m'agrada tant si tenc com si no tenc parella. És una festa molt alegre, pots demostrar el teu amor i estar amb la persona que estimes.
Toni Manel Frías

El 14 de febrer és una data molt significativa, en la qual tothom expressa els seus sentiments cap a la persona estimada. Aquest dia es fan regals o demostracions d'amor cap a la persona estimada, com sopars romàntics o viatges. Però jo consider que això s'hauria de celebrar diàriament, perquè els sentiments hi són cada dia, no només un dia a l'any.
Martín Barindelli

Per Sant Valentí no tothom fa festa, també hi ha persones que estan soles. N'hi ha que pensen que no cal regalar-li res a la persona que estimes, que el vertader regal és l'amor.
Roberto Goosens

Sant Valentí és un dia molt especial per als enamorats. Realment és un dia com un altre, però allò que "toca fer " és expressar-li els teus sentiments a la persona estimada. Sant Valentí és bonic si tens parella i estàs enamorat, i ho pots celebrar fent l'amor amb la persona que estimes.
Natalia Tejada