dimarts, 27 de setembre del 2011

NOTÍCIES DEL SAGRERA

     
 
                     Començament del curs amb crisi  

 
 
    Com a alumnes de segon d’ ESO parlarem de les conseqüències del canvi de primer a segon i també de la influència de la crisi a l'institut.
   El canvi més dràstic de primer a segon per a nosaltres ha estat l'augment de dificultat i la falta d'assignatures com Música o Plàstica, a la vegada de la nova aparició d'altres assignatures com Tecnologia i Educació per a la ciutadania.
   Com a conseqüència negativa d'aquesta crisi econòmica que afecta tothom no han pogut pintar les classes, no s'han renovat les taules i cadires, no han adquirit ordinadors i no han pogut instal·lar a les classes pissarres tàctils.
   Mai no abandonarem l’esperança en la directiva i el professorat d'aquest institut perquè millorin positivament aquest centre.
Roman Rodríguez
Àfrica Mota
Maite Rivera
Jesús Nieves



Un any escandalós

Enguany hi ha molts de professors i alumnes nous a l’ institut. Quan hem tornat hem vist que la crisi econòmica ha afectat molt, perquè ens esperàvem ordinadors, pissarres digitals i que renovassin les aules i res de tot això ha passat. Els llibres han estat més cars que abans. Per més inri sobre l’agenda, han estat menys colorides que les de l’any passat.
Hi ha noves assignatures que no hi havia a primer d’ESO. Tecnologia ens ha agradat molt, però en canvi ciutadania ens pareix avorrida. La majoria d’alumnes ja havien estat al centre, per això ens coneixem tots, tenim la mateixa tutora de l’any passat i ja li tenim confiança. 
Els estudis són el nostre futur, hi ha moltes tecnologies noves i esperam gaudir dels aparells nous a l’ institut.
 Natalia Vanrell
Patricia Yaguana
Juan Diego Valarezo

  L'institut té problemes molt  greus. Un d'ells són els banys :

  No hi ha paper, els del primer pis i d'altres pisos estan avariats i avegades en males condicions,  tenen coes immenses... Com volen que facem les nostres coses?

  El material esportiu:

  Les pilotes de futbol, bàsquet i voleibol estan desinflades. Com volen que juguem en
  els patis? Prefereixen que la gent es baralli?

  Amb tota la sinceritat del món, haurien de solucionar els problemes !!!

  ELS ALUMNES HI TENIM DRET !

Andrea Plaza
Cristina Sánchez 
Nereida Pereyra

2 comentaris:

Ekaitz ha dit...

És increïble que una de les assigantures més importants a l'ESO, Educació per a la Ciutadania, sigui també la més criticada.
Si que és cert que pot ser avorrida, però això és perquè els professors se dediquen únicament a fer teoria, i no es molesten en si vos interessa la classe o no.
El canvi no ha de ser de part de l'assignatura, si no dels professors que la imparteixen.

Anònim ha dit...

Els alumnes han protestat, i la direcció del centre a actuat:
Per exemple:posant pizarres tàctils,amb ordinadors nous.
Ara les clases (que utilitzam la pantalla tàctil) són mes divertides i/o entretingudes!!