dijous, 9 de juny del 2011

Obrint Pas

Redacció: Rubén Gàlvez



Obrint Pas és una banda musical d'estil SKA (encara que també ha tengut un vessant hardcore o fins i tot punk) que va néixer a València el 1993. Les seves lletres solen ser reivindicatives i tenen un fort compromís amb el país, la llengua -el català, que com deia Enric Valor és "el nostre valencià"- i la identitat cultural dels Països Catalans. Reivindiquen, encara, la unitat de la llengua a ritme de dolçaines (una espècie de xeremies però sense sac) i els tambors de la terra. Però així i tot, tenen també cançons d'amor i plenes de sentiment per a aquelles persones més romàntiques.
Enguany, dia 17 d'abril, vàrem tenir l'honor de rebre els Obrint Pas a l'Acampallengua de Campos. Acontentaren el públic tot cantant cançons velles i començaren a presentar el nou disc que es titula Coratge. Esperam que us agradi i... a ballar!

Us posam, com a mostra, la cançó On Tour, aprofitant que va ser la que va sonar al lipdup "Mallorca m'agrada" del poble d'una de les professores d'aquesta casa. A veure si la trobau i sabeu qui és!

2 comentaris:

Jaume Mateu Janer ha dit...

hahahah, és molt bo es vídeo xD

Ekaitz ha dit...

M'ha encantat es final, és boníssim!
Per cert, que pot ser la nostra professora surt amb capell i una botella? Això no m'ho esperava xD