dijous, 5 de gener del 2017

JA VÉNEN ELS REIS

Estam acabant ja les vacacions. Avui, 5 de gener, les colcades, els trons i la il·lusió ompliran els carrers.  Ara toca emocionar-se amb l'arribada dels Reis. Aquesta nit i matinada potser es complesquin molts dels vostres somnis. Aquí teniu els desitjos tramesos a Ses Majestats d'Orient de part d'uns alumnes del nostre institut. Vos convidam a enviar-nos els desitjos que vulgueu veure complits enguany mitjançant el correu del blog de la revista Denominació d'Origen.

Aquí teniu la carta:

Benvolguts Reis d´Orient,

Us escric aquesta carta per demanar-vos que, en lloc de regals, aquest any ens dugueu un món més just per a tots. Que no hi hagi ni pobres ni rics, que siguem tots iguals i que, independentment del color de pell que tenguem o de la llengua que xerrem, ens estimem com a germans. Volem que Donald Trump no compleixi les seves promeses i governi bé, que no faci guerra contra els altres països.

Per altra banda, volem que hi hagi més Fe, Esperança i Amor.
També ens agradaria demanar-vos que surti una nova pel·lícula de Harry Potter i dues d’ Star Wars cada any.

Si no és massa demanar, també voldríem que a l´institut hi duguéssiu tot el necessari per muntar una sala de cinema i una altra amb legos. També voldríem que ens duguéssiu una reducció d'horari lectiu per poder dedicar més temps a jugar i mirar pel·lícules.

Moltes gràcies per endavant!

Arnau Aguiló
Tomás Borgeat