diumenge, 12 de gener del 2014

MACROFUNCIÓ DE MICROTEATRE

Com ja sabeu, dia 19 i dia 20 de desembre, ens estrenàrem al Sagrera amb una funció de microteatre. L'excusa per envestir aquesta feina faraònica era aconseguir quilos de menjar per a la campanya de Càritas, Un quilo, un somriure. Certament, la campanya fou un èxit i s'aconseguíren més de tres-cents quilos que, de ben segur, hauran alegrat les festes de Nadal a un grapat de famílies que ho necessiten. Que el Sagrera és un centre solidari, no és cap descobriment, que els alumnes del Sagrera estimen el teatre, tampoc; però estareu d'acord que foren unes jornades teatrals i solidàries d'aquelles que es recorden. 

Són moltes les persones que s'hi involucraren i participaren i els volem donar, una vegada més, les gràcies perquè sense tots i cadascun d'ells hauria estat impossible l'èxit. El programa de mà que tot seguit us mostram intenta reflectir tot el que férem i tots aquells que ens ajudàreu però, la realitat fa que, sovint, haguem de menester més mans i sempre hi ha algú disposat ajudar. Si no sou al programa, us agraïm igualment la vostra ajuda i us tenim ben presents! GRÀCIES!




3 comentaris:

Margalida ha dit...

Les funcions de microteatre dels dies 19 i 20 de desembre foren extraordinàries. Va ser genial veure que els diferents espais de l'institut es convertien en un teatre (un magatzem del gimnàs, una escala, aules, etc), que tot va quadrar a la perfecció i que el públic va tenir l'oportunitat de gaudir d'unes obres creatives, originals, emocionants, diferents... i magistralment interpretades.
No tenc paraules.

Xesca ha dit...

Visca la revista i visca el teatre!!!

Eva Palmer ha dit...

Un 10 d'organització, d'originalitat i un altre 10 a tots els actors i actrius!