dijous, 24 de setembre del 2015

REPORTERS-CUINERS

El grup de PMAR ( Periodistes molt actius de la Revista) ençata aquest any la seva col·laboració amb la revista Denominació d'Origen amb una recepta de cuina ben nostra:

COCARROIS
És un menjar mallorquí que té forma de 1/2 lluna (té forma de dinosaure) és salat, farcit de verdures i ben bo. A alguns pobles com a Llucmajor en comptes de dir-se cocarrois es diuen pastissos .

Ingredients :

Pasta Farcit
Farina Julivert
Aigua(teba) Sobrassada/Oli
Sal Panses/Orenga
Sucre Ceba/Alfabeguera
Oli Espinacs/Bledes/All/Sal/Pebre bo

ELABORACIÓ
En un ribell s'hi posa l'aigua teba, l'oli, una mica de sal i sucre, llavors s'hi afegeix la farina.
Es remena i es pasta.
Es tallen molt petit el julivert, els espinacs el grell, la ceba, les bledes i l'all.
Es mescla tot i es trempa. S'hi afegeix una micona de sobrassada i dues panses per cocarroi.
S'aplana la pasta amb l'aprimador.
Es posa el farcit enmig, es doblega la pasta i es fan les voretes.
Es posen els cocarrois al forn a 240 graus uns 20 minuts, ara es vigila si té sol de baix i quan la pasta es dauradeta es treuen del forn.
BON PROFIT!

Des de la redacció d'aquesta revista us podem assegurar que han estat mel! Felicitats artistes!





9 comentaris:

Unknown ha dit...

Estaba molt bó

Unknown ha dit...

Estaba bonissim

Xesca ha dit...

Esperam poder fer moltes de col.laboracions amb la revista.
S'aprèn a caminar, caminant.
S'aprèn a parlar, parlant.
S'aprèn a escriure escrivint!

X
Gràcies a qui escriu a la nostra revista i gràcies a qui la llegeix.

Toni ha dit...

Aquesta entrada ha estat un plaer per els sentits. Espectacular!

Anònim ha dit...

M'ho vaig passar molt bé fent aquesta recepta, ho probaré de fer a ca meva :)

MariCarmen Lorente Dueñas - 3º PMAR

Marga ha dit...

Eren meeeeel! En volem més!

Alan ha dit...

A mi m'agraden molt els cocarrois i aquests eren molt bons!

PMAR ha dit...

fe d'errades:Sabem que "estava" s'escriu amb la lletra "V", però se'ns havia bloquejant el teclat. Perdó, ho podries corregir. També sabem que "bo" no duu accent.
Alumnes PMAR

Xesca ha dit...

Primícia:
Els PMAR (Periodistes mot actius per a la revista) estan a punt d'inaugurar una nova secció d'entrevistes!!!
Parau esment!!!!