dimecres, 26 de novembre del 2014

L'ARBRE DE L'AMOR DE NA MARGALIDA PALOU





Dijous dia 13 de novembre, els alumnes del Guillem Sagrera varen sembrar, juntament amb na Margalida Palou, l'arbre de l'amor.
L'acte va ser impressionant i molt emotiu perquè la persona a qui anava dirigit es va emocionar en veure l'arbre i -sobretot- l'acolliment dels antics alumnes i el bon record que tenen d'ella.
L'acció es va dur a terme al pati de l'entrada del centre. Els alumnes de jardineria, prèviament havien fet el forat per sembrar l'arbre de Judea (cercis siliquastrum).

Els professors anaren a comprar l'arbre el dia anterior. Abans de sembrar l'arbre, quatre alumnes varen llegir un poema dedicat a na Margalida Palou, es tractava d'un SONET que parlava de la relació de l'arbre amb la professora i el seu pas per l'institut.
Des d'aquestes planes volem fer un homenatge a la creadora de la nostra revista pel seu treball i per l'entusiame que hi va posar sempre.
Mai no t'oblidarem, gràcies per existir.
Alumnes de 3r ESO de PDC














Joana Maria LLabrés, Laryssa Vitoria, Rakel Borrull, Miriam, Hellen

1 comentari:

Margalida ha dit...

Em vaig sentir molt estimada i m'hi he tornat a sentir ara llegint la crònica que n'heu fet per a la revista. Estic orgullosa de tenir un arbre de l'amor al Sagrera. Moltes gracies. M'heu fet molt feliç. Una abraçada!