dilluns, 14 de maig del 2012

Encetam una nova secció al blog, Cartes a la directora, per tal que els nostres seguidors puguin exposar les seves propostes, agraïments i crítiques constructives.


( A na Cati del bar)

Senyora directora de la revista Denominació d'origen,


Quatre anys han passat des que som a aquest institut, i amb aquests quatre anys, 
pareix mentida que la imatge del Guillem Sagrera sigui representada només pels alumnes i professors del centre. 

Qui ens cura quan tenim, ja sigui mal de cap o alguna ferida? 
Qui ens arregla el que es romp i procura que tot estigui a punt? Qui neteja les aules que embrutam?  

I fins i tot la més important: Qui ens prepara el menjar que compram al pati?

Aquesta és la pregunta; Qui?

És fàcil la resposta, la tenim al davant tots els dies, quan venim a l'institut.

"Na Cati":
No fa falta haver estat molt de temps aquí ni ser ningú important, per conèixer-la;
simplement fa falta guaitar per la finestreta del bar, i ràpidament la reconeixerem.

Molts creuen que no tenim motiu per estar agraïts, perquè el que fa és simplement el seu treball, però... 

Oi que és molt simpàtica? Oi que sempre t'atén amb un somriure ?

Idò, això no és part del seu treball, això és bona voluntat, amabilitat i una paciència gegant per poder aguantar tots els: “T'ho pagaré demà!”, “Què val això?” i fins i tot, per les hores atenent caps guaitant per la finestreta i per les hores de comptar menuts cèntim a cèntim.

Per això, avui escric jo aquesta carta, com un petit agraïment a pesar de no poder-se comparar amb tot l'esforç que ella fa.

Cati, et feim a saber que,al Guillem Sagrera, ets indispensable.

Gràcies pels somriures! Pels entrepans calents!Per la paciència! 

I sobretot, gràcies per ser-hi totes les hores de pati d'aquests últims quatre anys! 

Esper, tant jo, com els professors, companys i coneguts de l' institut, que mai no ens faltis! 
Aquest institut, sense tu, no seria el mateix!

Vicky Calvetti

(A la cap del departament d'orientació )

Benvolguda senyora,
Aquesta carta va dirigida a la Cap de Departament d'Orientació, com un reconeixement del treball que fan per als alumnes de l'IES GUILLEM SAGRERA, especialment el que fan per als alumnes de tercer i quart de diversificació.Gràcies a la seva ajuda i al nostre esforç tenim més possibilitats de treure'ns el graduat , i també vull agrair la seva tasca als professors que formen part d'aquest equip educatiu.Pens que nosaltres som el producte de tot aquest treball.
Cordialment,

Anggy Fernanda Ramírez Peláez 
 **********************************************************************************************************************
(Carta a una professora)

Estimats professors,

En principi vull donar les gràcies a tots el professors que s'han preocupat per mi ; però vull donar-les especialment a na Maria Antònia perquè és la que més m'ha estat controlant, també m'ha ajudat en alguns treballs que no entenia o a resoldre problemes  quan no entenia les dades . Quan em treia a la pissarra ella no perdía els nervis perquè em quedàs en blanc o perquè no sapigués com continuar.
Sols em queda desitjar-vos a tots que passeu unes merescudes vacances.

Atentament,

Juan Antonio Olvera
*******************************************************************************

 (Als conserges de l'institut)

 Benvolguts senyors

Aquesta carta va dirigida vosaltres, conserges de l'institut Guillem Sagrera,  i és per  agrair-vos el treball, que quasi ningú té en compte, com per exemple la tasca de manteniment de les aules, perquè estiguin  tancades quan no hi ha ningú, per deixar cada classe ben tancada quan tothom se'n va ...Sou  els primers en arribar a l'institut  i els darrers en anar-vos-en, també  us encarregau de dur al dia les fotocòpies per als professors puntualment . Estau les set o vuit hores del dia sempre amb un bon somriure agradable per rebre'ns a nosaltres, alumnes, i també als professors, quan arribam al centre. Aquest  somriure d'orella a orella  sí que és agradable i és d'agrair!

Gràcies per tot.
Atentament,
 
Jhon Fernando Pelaez Gallego 
 ***********************************************************************************************************************
( A les caps d’estudis)

Benvolgudes Patrícia i Bàrbara,

Aquesta carta va dirigida a vostès per agrair-vos la feina que estau fent pel centre, perquè a les caps d'estudis sempre els toca fer el paper de ser “les dolentes”, perquè si no us poséssiu com ha de ser els alumnes no respectarien les normes. Per això us agraesc el que feis per nosaltres, perquè darrere un cap d'estudis, un professor i qualsevol professional, hi ha persones meravelloses com vosaltres.

Gràcies.

Gabriel Pascual Vázquez
 **********************************************************************************************************************
( A la nostra professora)

Estimada Maria José,

   Li escric aquestes línies per fer-li saber que gràcies a vostè i a la seva feina nosaltres aprenem molt, que hi ha moltes persones que no saben el que vostè fa per nosaltres. Amb cada consell que ens dóna, amb  cada xerrada que tenim,  cada dia ens ensenya moltes coses de la vida. Aprenem a valorar més les coses, a pensar bé abans d’actuar , gràcies per donar-nos aquesta confiança perquè nosaltres puguem  comptar amb vostè. Tot i que no passem molt temps junts  i que ni tan sols siguem els seus amics, tenim aquesta llibertat per explicar el que ens passa, i  ens escolta com si fos la nostra mare.
   Hi ha persones que creuen de ser mestre és només una professió, però el que no saben és que és molt més que això;  no és només estar davant d'una classe i donar les assignatures que toca, també és compartir i saber més de nosaltres, ajudar-nos i dir-nos el que podem fer en un futur. Li dono milers de gràcies per entendre'ns i posar-se en el nostre lloc. Si de vegades fem coses que no  li agraden, no és la nostra intenció, només volem que se senti  bé amb nosaltres i que siguem com una família en estar en la classe.
    Moltes gràcies pofe per fer tot el que ha fet per nosaltres. Vull que sàpiga que l'admiro no només per la seva professió sinó també en el tema personal. Espero que mai s'oblidi de nosaltres ja que nosaltres mai ens oblidarem de vostè.

S'acomiada amb un petó

Eliany
***********************************************************************************************************************
( A la senyora de la neteja)

Benvolguda senyora de la neteja,

Sóc un alumne de quart de diversificació i m'agradaria agrair-li el que vostè fa per nosaltres.
Senyora, per a mi és molt important escriure-li aquesta carta, perquè no és gens fàcil el seu treball, segurament deu haver de tenir una paciència inesgotable. Quan nosaltres deixam tota la brutor, vostè està allà, si no fos per vostè, no veuríem els carrers de Son Cotoner. Consider que fa un treball fantàstic i bastant dur, allò d'anar per totes les classes de l'institut… jo acabaria fart.
Gràcies per netejar cada dia les nostres aules i tant de bo  a aquest treball  pugui fer-lo sempre, perquè el món laboral està fatal.

Atentament,

Juan Carlos Amaya Jaume
************************************************************************************************************************
 (Al meu professor )

Benvolgut Miquel Àngel;

Sóc Marisa Neiro Escandell. T'escric aquesta carta per agrair-te tot el que fas per nosaltres, per tot el que ens fas aprendre i per explicar així de bé.
Perquè quan hi ha algú de nosaltres que no entén alguna cosa tu ho expliques fins que ho entenem. També,quan algú està desanimat o té problemes, ens ajudes com si fossis un de nosaltres.
Gràcies per tot el que fas i per explicar d'una manera tan entenedora. Ara, a aquesta assignatura l'entenc gràcies a tu.


Una besada.
Marisa Neiro

1 comentari:

Xesca ha dit...

Per la meva banda jo també vull agrair la tasca feta per la directora d'aquest revista.
Gràcies, Lourdes.
Xesca