dimarts, 7 de juny del 2011

MANEL

I d'aquí poc temps, la resta de Recomanacions musicals que ja podeu trobar a la Denominació d'Origen en paper! Enhorabona a tots els redactors!




Redacció: Jaume Mateu
Estic convençut que ja el coneixeu i,encara que no hàgiu escoltat cap cançó heu sentit a parlar segur d’aquest grup musical català perquè diríem que és el nou “boom” de la música en llengua catalana, i no només a Catalunya, País Valencià i Illes Balears, sinó arreu de tot l’Estat espanyol. [...]
Ocuparen el segon lloc al concurs musical Sona 9 l'any 2007 i, amb el premi, decidiren enregistrar el seu primer disc, “Els millors professors europeus” (2008), amb un estil no gaire definit que va des del pop al folk, pot ser un poc d’indie i qualque influència de country.
Després d'una gira intensa i plegada de concerts, decidiren deixar l'escenari per produir el segon disc que té com a títol, “10 milles per veure una bona armadura” (2011). Amb pocs dies aquest disc fou el més venut a l'Estat espanyol i Manel començà una gira que arribà dia 26 de maig al Teatre Príncipal.
                                                       Llegiu l'article sencer a Denominació D'origen, núm. 13. (2010-2011)

El vídeo que us hem posat és el videoclip d'Aniversari, una petita joia de la tècnica audiovisual i narrada.

1 comentari:

Jaume Mateu Janer ha dit...

ohhh quin escrit més bonic! hahahah

antenció! ja he aconsseguit pujar un vídeo del youtube al blog! estem d'enhorabona.